Termeni și condiții

Versiune în vigoare de la data de 29.03.2023

 

Prevederi generale

 

Website-ul s-alexandroiu.ro (denumit în continuare ,,Site”) este administrat de avocat Alexandroiu Silvia – Maria, cu sediul în București, cod de identificare fiscală 32749448 (în continuare „Avocat”) și prezintă în principal informații despre serviciile juridice oferite, dar și conținut cu caracter juridic (precum articole, știri sau diverse materiale). În toate cazurile, conținutul Site-ului are strict caracter de informare și nu constituie consultație juridică de specialitate în vreun domeniu de drept.

Utilizarea sau vizitarea Site-ului implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate în cele ce urmează.

Drepturi de autor

 

Conținutul Site-ului este protejat de legile dreptului de autor și nu poate fi reprodus, distribuit, transmis sau publicat fără acordul expres scris al Avocatului. În cazul în care se citează anumite paragrafe din Site, trebuie menționată în mod expres și ușor vizibil sursa.

Este strict interzisă utilizarea acestui Site în scopul distrugerii, întreruperii funcționării sau alterării lui, a conținutului sau securității acestuia, sau pentru a discredita/hărțui Avocatul și/sau serviciile oferite.

Pe Site sunt prezente și imagini preluate de pe: pixabay.com, logomakr.com.

Limitarea răspunderii

 

Articolele/materialele/informațiile din Site au fost publicate ținând cont de prevederile legale în vigoare la data publicării lor și în virtutea dreptului avocatului la propria opinie. Analiza temelor abordate nu are menirea de a fi completă și exhaustivă, ci doar de a conferi o imagine de ansamblu asupra subiectelor respective. Se fac toate eforturile rezonabile pentru a se asigura acuratețea informațiilor prezentate în site. Cu toate acestea, ele pot fi inexacte sau neactualizate.

Avocatul nu își asumă nicio răspundere pentru apariția vreunor inadvertențe, erori sau omisiuni ale informațiilor furnizate. Utilizatorul acceptă în mod expres că nu va ține responsabil Avocatul pentru niciun fel de daună care ar putea rezulta din utilizarea informațiilor sau materialelor publicate pe acest Site.

Site-ul poate furniza link-uri către alte site-uri. Accesarea lor se face pe răspunderea proprie, Avocatul neavând niciun control asupra conținutului site-urilor respective.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Avocatul își rezervă dreptul de a modifica oricând Termenii și Condițiile de utilizare a Site-ului fără o avertizare prealabilă, actualizând prezenta pagină.

Navigarea pe Site, la fiecare accesare, după efectuarea modificărilor, presupune acceptarea Termenilor și Condițiilor în totalitate, astfel cum au fost actualizați.

Confidențialitatea

 

Confidențialitatea este nu doar o obligație profesională a avocatului, ci și o valoare esențială a profesiei de avocat.

Respectăm și asigurăm în mod strict secretul profesional. Nu dezvăluim datele decât pentru realizarea intereselor dumneavoastră sau îndeplinirea obligațiilor legale.

Dacă ne trimiteți mesaje prin intermediul formularului de contact din Site sau direct la adresa de email, vom folosi datele dumneavoastră personale obținute prin intermediul comunicării pentru a răspunde solicitării dumneavoastră.

Datele personale conținute în mesajele pe care ni le trimiteți vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile legale aplicabile, inclusiv cu normele GDPR – Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Pentru mai multe informații privind modul în care Avocatul prelucrează datele cu caracter personal, vă rugăm să accesați pagina “Politica de confidențialitate”.